brand myelements grecia

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

BEAUTIN COLLAGEN съдържа колаген тип I. Този тип колаген съдържа по-висока бионаличност в тъканите на кожата, косата и ноктите, за разлика от колаген тип II, който се намира главно в ставите и поддържа периферната структура на ставите, сухожилия и кости. Следователно, BEAUTΙΝTM COLLAGEN, съдържащ колаген от тип I, е специализирана формула за насърчаване на красотата и здравето отвътре, като в същото време заздравява косата и ноктите.

Благодарение на съставките, съдържащи се в BEAUTINTM COLLAGEN, той може да допринесе за здравето на съединителната тъкан, хрущялите и ставите. Също така помага за укрепване на косата и ноктите и има антиоксидантни свойства, които се борят с ефекта на свободните радикали.

BEAUTIN COLLAGEN е хранителна добавка, която е насочена към мъже и жени на възраст над 35 години. Препоръчва се за жени в менопауза, за мъже и жени с проблеми със съединителната тъкан и ставите, за всички, които искат да стимулират вътрешната си красота чрез прилагане на колаген, за спортисти и хора, които спортуват, както и за възрастни хора над 50 години.

Продуктът следва философията на ISOPLUS и разбира се марката myelements, която е създадена от същата компания. ISOPLUS застъпва идеята за здравословен начин на живот, който се изразява в ежедневна отдаденост на здравословното хранене, духовна култура и упражнения и избира да пусне на пазара продукти с високо качество, естествени, базирани само на суровини с най-доброто качество. Ето защо Beautin Collagen е ЕСТЕСТВЕН продукт!

Съдържащият се в BEAUTIN COLLAGEN колаген PEPTAN произхожда от риба, която е чист естествен източник на колаген, тъй като не съдържа замърсители и утежняващи здравето фактори, а добиването й се извършва при контролирани условия за улов и производство.

Това е риба тилапия от контролиран риболов, от топлите води на Коста Рика.

Проучванията показват, че този вид колаген, получен от риба, се оползотворява по-лесно от човешкото тяло, за разлика от други видове колаген, като например от свинското месо. Също така, колагенът от риба Tilapia, съдържащ се в BEAUTIN TM COLLAGEN, има най-високо съдържание на специфични аминокиселини, което има връзка директно с биологичната му стойност, в сравнение с колагена от други източници.

Алергията към ракообразни не трябва да се бърка с алергията към риба.

Предвид важността на преживяването от консумацията на продукта по време на приложението му, формулата е създадена така, че да не оставя рибен вкус след консумация. Успоредно с това продуктът има приятен плодов аромат и се предлага в два специални вкуса: ягода-валилия и манго-пъпеш, за да изберете вкуса, който предпочитате!

Има клинични изследвания и проучвания за действието на продукта и формата на рибния колаген Peptan ™, съдържащ се в BEAUTINTM COLLAGEN, който е основният елемент на формулата.

BEAUTIN COLLAGEN е специализиран продукт, който съдържа ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА освен колаген, които ЗАЕДНО са двата основни компонента, стимулиращи здравето и красотата на кожата отвътре, съдържа. За да се възползвате от всички компоненти на продукта в правилни съотношения, така че да имат максимална ефективност, се препоръчва да се прилага доза (30мл) на ден.

Въз основа на клинични изследвания продължителността на употреба за оптимални резултати е определена на 12 седмици. Резултатите обаче се различават при различните организми, тъй като храненето, начинът на живот, а и околната среда играят важна роля. За да се запазят резултатите, е важно продуктът да се прилага редовно.

Тъй като в производствения процес не се използват изкуствени консерванти, срокът на годност на продукта е възможно най-дълъг, т.е. 2 години, така че всички съставки да поддържат своята активност.) Препоръчителната дневна доза за максимални резултати е една дозираща капачка (30 мл) всяка вечер, а опаковката е 500 мл. След като продуктът е отпечатан, той се съхранява в хладилник за 1 месец.

Продуктът се съхранява на хладно и сухо място и след отваряне се съхранява в хладилник и се консумира в продължение на месец.

Използваната пластмасова бутилка (PET1) е най-здравословната форма на пластмаса. Пластмасовата опаковка е безопасна за съхранение на продукта и заедно с тъмнокафявия цвят, който има, му придава устойчивост на светлина и топлина. Освен това е по-лесен за транспортиране и екологичен.

Бутилката BEAUTIN COLLAGEN е 100% рециклируема, което доказва ангажимента на компанията за опазване на околната среда.

Обща инструкция, ако приемате лекарства и мислите за прием на хранителни добавки, е да се консултирате с Вашия лекар. По-конкретно, за BEAUTIN COLLAGEN, нито една от съставките му не оказва неблагоприятно въздействие върху здравия организъм и досега не се съобщава за взаимодействие при здравословни състояния или медикаментозно лечение.

Продуктът е произведен в Гърция, Европейски съюз. Пептановият колаген идва от акредитирани от Rousselot лаборатории във Франция.