brand myelements grecia

logo isoplus

ISO PLUS заема водеща позиция в областта на хранителните добавки като развива своята дейност повече от 30години.Човекът е в основата на нашата философия, ние превръщаме нашата визия в реалност: да предоставяме на хората ефективни решения с висококачествени продукти за подобряване на тяхното здраве и да се радваме на по-добро качество на живот всеки ден!

В България ISO PLUS представлява водещата компания в областта на естествените хранителни добавки Solgar, както и марката myelements, на която принадлежи BEAUTIN COLLAGEN течен колаген за пиене. myelements е собствена марка натурални хранителни добавки на ISOPLUS, създадена през септември 2011г  като резултат на дългогодишния опит в тази област.

За BEAUTIN COLLAGEN

За Beautin Collagen, продуктовата марка, създадена от myelements, можете да намерите всичко в раздела Всичко за колагена и формулата. Тук ще намерите ясна информация, проучвания и мнения на някои специалисти за полезното действие на колагена върху нашето тяло. Така че, това е най-доброто място да разберете всичко за BEAUTIN COLLAGEN!

Серията myelements включва философията на компанията ISOPLUS за здравословен начин на живот, която се изразява чрез ежедневна отдаденост на здравословното хранене, духовната култура и упражненията.

Myelements е вдъхновен от природата и отговорно и безопасно създава качествени хранителни добавки от естествени суровини, които отговарят на настоящите нужди. Тази серия приканва своите потребители да се радват на живота като останат в контакт и балансират с природата, да минимизират негативните последици от сегашния начин на живот и да подобрят тяхното здраве, благосъстояние и красота!

Нашата визия е да продължим да допринасяме за насърчаването на човешкото здраве и благосъстояние, като непрекъснато насърчаваме иновативни, надеждни и ефективни решения на пазара, както по отношение на продуктите и услугите, така и чрез непрекъсната информация и научна подкрепа на нашите партньори.

trai sanatos
viață activă

 

Мисия

Нашата мисия в ISOPLUS е да допринасяме активно за усилията на потребителите да водят един по-здравословен начин на живот и да обучим нашия партньор в тази философия, за да насърчим по-доброто качество на живот за всички.

Визия

Нашата визия е да бъдем активно ядро ​​за подпомагане на човешкото здраве и благополучие, чрез непрекъснато популяризиране на иновативни и надеждни висококачествени решения на пазара и в други страни, както по отношение на продуктите, така и услугите, чрез непрекъсната информация от потребителите и чрез научната подкрепа на здравните специалисти.